A tech-focussed stand for Nervecentre at Digital Health Rewired ๐Ÿ“ฑ

Nervecentre at Digital Health Rewired

Supporting Nervecentre with their 10th Anniversary Stand


Nervecentre

Digital Health Rewired Show 2020

Work

Stand Design
Large Format Print
Modular Exhibition Stand
Installation

The challenge

To create a social space with plenty of opportunities to for demonstrating the Nervecentre product.

The result

A comfortable stand with huge demo screens, branded walls and counters for socialising.


“Dan and the team at Graphic Mill built us a fantastic modern stand that really stood out from the crowd at Digital Rewired. As usual, the team were very professional and reliable and played a very important part in another successful event for Nervecentre.”

Christina Fromont, Nervecentre

Graphic Mill have been working with Nervecentre for many years now and we were thrilled to work with them again at Digital Health Rewired.

This time, the aim was to celebrate their 10 year anniversary at Digital Health Rewired with an inviting and social stand, whilst also maintaining plenty of technology for product demos.


Digital Health Rewired Exhibition

The team advised us of their budget for the stand early in the process which allowed us to maximise ROI and create the strongest impact possible for the size of stand.

Featuring plenty of large screens and hidden away computers, the emphasis of the perimetre walls was on technology. We also branded the walls in large format prints in the tech-brand’s navy and teal colourway.

The structure of the stand at Digital Health Rewired was build out of our range of environmentally-friendly Aluvision. This provides a strong and sturdy framework that can be reused and modified time and time again.



We had a limited time frame to complete their stand but Nervecentre were clear on their requirements and we were able to work together to create this perfect solution at Digital Health Rewired.

We provided Nervecentre with the usually range of our event services. Our design team created a 3D model and visualisations of the stand to communicate every detail, and our project management team made the whole process as easy as possible.

We pre-built this stand in our facility to ensure a smooth running on the day, and to ensure our high levels of quality throughout. The Nervecentre team visited the facility whilst the stand was built here to test their technology, making sure there would be no last minute issues!


smart retail tech

The stand was built in the Business Design Centre in London successfully, and the handover to the team was seamless.

The space had a strong party feel and was one of the busiest at Digital Health Rewired. Nervecentre loved their stand, had a brilliant 10thย anniversary, and we look forward to working with them again! ๐ŸŽ‰